Htm abonnement verlengen. HTM abonnementen 2019-02-21

Htm abonnement verlengen Rating: 9,7/10 615 reviews

Bibliotheek Den Haag

htm abonnement verlengen

Reserveren Via de website of via de publieksterminals in de bibliotheek kunt u zelf materiaal reserveren. Je kunt je abonnement al 4 maanden voor het aflopen van je huidige contract verlengen. Wij zijn van maandag tot en met donderdag van 9. Het is daarbij niet mogelijk om het reserveringsgeld terug te krijgen. Let op: U kunt een gemaakte reservering annuleren.

Next

Mobiele telefoon

htm abonnement verlengen

Dan is de incassodatum de 30e. Loopt jouw abonnement dit jaar af? Je hoeft dus geen Extra Bundel aan te zetten. Wordt het abonnement automatisch verlengd? Een meerbadenkaart volwassenen is geldig voor volwassenen van 16 jaar en ouder. Bij een wijziging van de centrumzone is dit gratis. Vanuit het overzicht dat u dan krijgt, kunt u met alle abonnementen opnemen die u wilt verlengen. Een meerbadenkaart kunt u delen met gezinsleden.

Next

Verkoopbeheer > Abonnementen > Abonnementen verlengen

htm abonnement verlengen

Hoe en waar kan ik het abonnement ophalen? Neem contact op met de. Een volgende verlenging kan wel online. Neem dan het betalingsbewijs en uw of legitimatie mee naar het zwembad. Hierboven kun je inloggen met je Mijn Telfort gegevens. Wijzigen naar een lagere sterwaarde is niet mogelijk.

Next

Sim Only abonnementen vergelijken: voordelig zonder toestel

htm abonnement verlengen

Of wilt u een bepaalde titel reserveren? U gaat daarvoor naar en logt in met uw klantnummer en. Bij een sterabonnement met 2 of meer sterren bepaalt de gekozen centrumzone je reisgebied. Kies je abonnement: Stap 1: bepaal je reisgebied Het Regio abonnement kent een centrumzone en een sterwaarde. Wil je in termijnen betalen? Dan ontvangt u automatisch een brief over het verlengen van het abonnement. Dan kunnen wij u beter en sneller helpen. .

Next

Je abonnement verlengen

htm abonnement verlengen

Heeft u een Ster- of Vriendenpas van Bibliotheek Den Haag, dan is reserveren gratis. Het resultaat is een lijst van abonnementen die dienen verlengt te worden. Deze service heet en is te vinden op deze website. Dan betaalt u dit bedrag nóg een keer voor de nieuwe periode. Hiervoor moet altijd het attest naar de dienst Abonnementen gestuurd worden. Lees voordat je een abonnement koopt goed de voorwaarden.

Next

Regio abonnement

htm abonnement verlengen

Hierop staan de zonegrenzen bij een halte weergegeven met een grijze stippellijn en het zonenummer. Wanneer is Altijd Korting — maand — interessant? Dit bedrag wordt geboekt op uw rekening in het bibliotheeksysteem. Je betaalt niet voor een nieuw toestel. Dan heeft uw kind geen geldig vervoersbewijs en riskeert een boete. Helaas is dit niet mogelijk.


Next

Bibliotheek Den Haag

htm abonnement verlengen

Of u nu in de spits reist, in de daluren of in het weekend. Er zijn geen extra kosten voor het vervoer binnen Den Haag. Vraag dan hulp aan de medewerkers bij de balie van de klantenservice. Uw abonnement wordt aan de balie op uw nieuwe zwempas gezet. Voor kinderen koopt u een meerbadenkaart jeugd.

Next

Verlengen mobiel abonnement

htm abonnement verlengen

You are using an outdated version of Internet Explorer For an optimal experience on this website, we recommend you upgrade to a newer browser version or a modern alternative browser such as. U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer Voor een optimale ervaring op deze website is het aan te raden uw browser te upgraden naar een nieuwere versie, of een moderne alternatieve browser te gebruiken zoals. Wat moet mijn kind doen als hij of zij vergeet om in te checken? Wil je weten of een ander Arriva- abonnement wellicht interessant voor je is, kijk dan in onze. Heeft u een andere vraag? Dit kan tot en met de tweede dag na de ingangsdatum van het abonnement. Wil je het abonnement toch vroeger laten ingaan ten vroegste één dag na je aankoop , dan ontvang je sms-tickets die je kan gebruiken tot je de kaart ontvangt. Bij een oplaadautomaat kunt u controleren of het saldo negatief is. Dan loopt je abonnement door tegen dezelfde kosten Als ik verleng, wanneer gaat mijn abonnement in? De Hoge Raad heeft besloten dat dit een vorm van lenen is.

Next

Regio abonnement

htm abonnement verlengen

Je hoeft dus geen Extra Bundel aan te zetten zodra je de grens over gaat. Eigenlijk verandert er voor jou dus niets. Inloggen Mijn Bibliotheek Verlengen U kunt de leentermijn van geleende titels maximaal twee keer verlengen. Met het Regio abonnement mag je alleen reizen in het gebied dat je zelf hebt uitgekozen. Heeft uw kind volgend jaar nog steeds recht op het abonnement? Bel je bijna niet meer? Beste Shanice, maandabonnementen duren maar één maand en behoeven niet te worden opgezegd. Hier staat vermeld of je het ook bij andere vervoerders kunt gebruiken. Zodra uw kind dit merkt, moet hij of zij dit alsnog doen.

Next