Ik wou dat ik jou was veldhuis en kemper. Muziekencyclopedie 2019-01-23

Ik wou dat ik jou was veldhuis en kemper Rating: 8,1/10 1183 reviews

Veldhuis & Kemper

ik wou dat ik jou was veldhuis en kemper

Veldhuis doet de stem van eland Sam en Kemper die van eland Moes. De wortels van het cabaretduo Remco Veldhuis en Richard Kemper liggen in de reclamewereld. Dat laatste vond ik jammer. Het mooiste openluchttheater van Nederland waar we al jaren graag komen. Ondanks het verschil in onderwerpskeuze en teksten. Richard Kemper maakt zijn debuut als filmacteur in de avonturenfilm Kapitein Rob En Het Geheim Van Professor Lupardi november. De begeleidingsband bestaat niet toevallig geheel uit vrouwen: Wieke Garcia percussie, zang, gitaar , Janneke van Heeswijk percussie, zang, gitaar , Phaedra Kwant bas en Lydia van der Meer bas.

Next

Veldhuis & Kemper

ik wou dat ik jou was veldhuis en kemper

En wij niet alleen blijkt, want ook ons publiek is fan van Caprera! Niet van Robert Jensen ofzo maar van een echt varken. Eindelijk maakt theater in Nederland echt wat los en prikt gezellig in op de gedachte dat als je aan je privacy hecht je vast iets te verbergen hebt, haast iedereen zich om zo snel mogelijk het veilige midden op te zoeken. Wat Heb Je Nodig wordt voorafgegaan door de single Wacht. Drie jaar na het winnen van de tweede prijs op Camaretten scoort het duo een hit in Nederland en België met de single Ik Wou Dat Ik Jou Was. Hun optreden geeft geen kijkje achter de schermen van de televisie of reclame, maar belicht op komische wijze het gedrag van mannen.

Next

decisionstreet.com

ik wou dat ik jou was veldhuis en kemper

Enerzijds vind ik het sensationeel! Aan het eind van de maand spelen de twee voor de tweede keer in een jaar een voorstelling op Curaçao. En gevaarlijk voor je gezondheid. In april doet het duo voor het eerst een optreden op Curaçao. De single is een bewerking van het gelijknamige nummer van het debuutalbum Half zo Echt. Op 28 oktober doet het duo mee aan het tweede Friends for War Child concertin Ahoy' te Rotterdam.


Next

Ik Wou Dat Ik Jou Was Chords by Veldhuis En Kemper

ik wou dat ik jou was veldhuis en kemper

Het is een persoonlijk album met elementen uit blues en country en directe verwijzingen naar de geboorte van Kempers zoon en het huwelijk van Veldhuis. Drie jaar na het winnen van de tweede prijs op Camaretten scoort het duo een hit in Nederland en België met de single Ik Wou Dat Ik Jou Was. Nadat we Ravijn hadden gespeeld, kwam spontaan het verzoek of we er nog een wilden doen. . Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band. Oké, de theatermakers hebben het wat aangedikt, maar hoe het wel zit weet eigenlijk niemand precies. Op de cd staan veertien nieuwe liedjes waarvan er een aantal ook in de show te horen zijn.

Next

Ik Wou Dat Ik Jou Was Chords by Veldhuis En Kemper

ik wou dat ik jou was veldhuis en kemper

Het programma vertelt het verhaal van twee mannen uit de reclame die het theater ontdekken en constant op zoek zijn naar de ultieme bevrediging. Het album Wat Heb Je Nodig september is, zoals het duo zelf uitdrukt, zonder poespas opgenomen met de eigen band onder productionele leiding van gitarist Dennis Wind. Een registratie van het programma verschijnt in november op dvd. Zo schieten we niks op! Houdt dan niemand zich meer aan z'n principes!? Ze moeten hun meerdere erkennen in winnaar Marc-Marie Huijbregts. In de zomer haalt de single ook de Belgische hitparade. De Partij van de Dieren geeft namelijk een Mega-vega-spijbel-feest in Den Haag. In september komt de single Bijzonder uit.

Next

decisionstreet.com

ik wou dat ik jou was veldhuis en kemper

De cd en het theaterprogramma hebben als centraal thema 'geluk'. Zes weken later geven ze voor vrienden en bekenden hun eerste voorstelling. Hij speelt de verloofde van de zus van Kapitein Rob. Dat wilden we wel: Zelfs nu je zwijgt, als klein liedje in al het 538 geweld. Lees verder voor de filmpjes van de nummers. We carpoolen naar een roast.

Next

Veldhuis En Kemper

ik wou dat ik jou was veldhuis en kemper

In dit programma ontdekt het duo tot hun geluk dat ze niet per ongeluk gelukkig zijn geworden. Ik hoor dat Marijke Helwegen dit keer iets úit haar lichaam heeft laten halen in plaats van het er in te stoppen. Speciaal voor dat optreden in Schouwburg Orpheus te Apeldoorn schrijft het duo het nummer Belangeloze Handen dat samen met het Metropole Orkest wordt uitgevoerd in een arrangement van Peter Schön. Ik Wou Dat Ik Jou Was wordt goud en de hoogst genoteerde Nederlandstalige single in 2003. Tot hun eigen verbazing belandt het duo zes optredens later op de tweede plaats in de finale van 34ste editie van het cabaretfestival Cameretten in het Rotterdamse Luxor-theater. In De Geur Van komt de reclameachtergrond van het duo naar voren en geven de cabaretiers hun onverbloemde visie op de mannelijke seksualiteit. Vandaar dat we er een extra avond gaan spelen, namelijk nu ook op We hebben al zoveel zin in die zinderende Caprera avonden.

Next

Muziekencyclopedie

ik wou dat ik jou was veldhuis en kemper

Eind juni starten de try-outs van het cabaretprogramma Tijd Heelt Alle Zonden. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Ze zijn in België ook te zien en te horen op de nationale televisie en radio. De avond die gepland stond 8 juni was binnen 24 uur uitverkocht! Het duo debuteert op 8 mei in de kleine zaal van het Concertgebouw te Amsterdam. Ooit afkomstig uit de tv- en reclamewereld ontdekten ze als duo het theater om die niet meer te verlaten.

Next

♫ Veldhuis & Kemper

ik wou dat ik jou was veldhuis en kemper

Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Half Zo Echt gaat in het seizoen 2001-2002 de theaters in. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Eind augustus staat het duo op de Uitmarkt in Amsterdam waar ze try-outs spelen van het tweede theaterprogramma De Geur Van. De gemeente Ede verbiedt het affiche voor de cabaretvoorstelling Tijd Heelt Alle Zonden omdat de afgebeelde religieuze verwijzing 'als kwetsend kan worden ervaren door bepaalde bevolkingsgroepen'. Na talloze kroegsessies schrapen Remco en Richard in 1999 hun moed bij elkaar en boeken de kleine zaal van het Concertgebouw in Haarlem.

Next